Facebook Pixel Έρχεται επιστροφή... βόμβα στον Ολυμπιακό - Ποιος ο ρόλος "τελειωμένου" από τον Μαρτίνς (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-31 20:54:00

Έρχεται επιστροφή... βόμβα στον Ολυμπιακό - Ποιος ο ρόλος "τελειωμένου" από τον Μαρτίνς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έρχεται επιστροφή... βόμβα στον Ολυμπιακό - Ποιος ο ρόλος "τελειωμένου" από τον Μαρτίνς (ΦΩΤΟ)

"Φωτιά" στο μεταγραφικό σκηνικό των "ερυθρολεύκων" βάζουν δημοσιεύματα του εξωτερικού που κάνουν λόγο για επιστροφή πρώην παίκτη στην ομάδα του Πειραιά και μάλιστα σε αυτή την μετακίνηση εμπλέκουν και το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που ο Πορτογάλος τεχνικός του συλλόγου έχει αναφέρει ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός - Ανδρέας Σάμαρης: Ο Έλληνας παίκτης της Μπενφίκα δεν είναι στα πλάνα του Ζεζούς και οι Πορτογάλοι δεν όσο τίποτα να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι, με τους "Αετούς" να σκέφτονται να κάνουν ότι και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, δηλαδή να λύσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα σύμφωνα με την A bola ο πρώην "ερυθρόλευκος" έχει αρνηθεί ήδη πρόταση από την Γαλατασαράι, κάτι που δείχνει ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Έτσι η Μπενφίκα έχει σκεφτεί να μιλήσει με τους Πειριαώτες ώστε να υπάρξει ανταλλαγή του Έλληνα χαφ με τον Πέπε, που είναι δανεικός στην Φαμαλικάο και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να κάνει τέτοιες κινήσεις και ο Ανδρέας Σάμαρης δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως σίγουρα η υπόθεση αυτή θα απασχολήσει κι άλλο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags