Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: Απίθανη εξέλιξη για ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς στη Σερβία - Οι λόγοι που γίνεται "ασπρόμαυρος"
| 2021-05-31 19:58:00

Απίθανη εξέλιξη για Πρίγιοβιτς στη Σερβία - Ρεπορτάζ-φωτιά για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη για Πρίγιοβιτς στη Σερβία - Ρεπορτάζ-φωτιά για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ

Είναι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ιβάν Σαββίδης θέλουν να ξαναδούν τον Σέρβο επιθετικό στο "δικέφαλο του Βορρά" και μάλιστα υπάρχουν δύο πολλοί σημαντικοί λόγοι που έρχονται από τα ρεπορτάζ της πατρίδας του, που κάνουν την υπόθεση να έχει αρκετές πιθανότητες για να γίνει... πραγματικότητα

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο "δικέφαλος του Βορρά" θέλει να κάνει δικό του τον Σέρβο επιθετικό, έχοντας ως βασικό αντίπαλο σε αυτή την περίπτωση τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ της πατρίδας του υπάρχουν δύο βασικά θέματα στους "ερυθρόλευκους" που μπορούν να κάνουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης... φαβορί.

Συγκεκριμένα ο υψηλόσωμος φορ ζητά 800.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, το οποίο θα έχει κλιμακούμενη αύξηση, φτάνοντας στον τρίτο χρόνο στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ. Το πρόβλημα στον σύλλογο της γειτονικής χώρας είναι το γεγονός ότι τα συμβόλαια των παικτών δεν ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ. Βέβαια, επισημαίνουν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα για να δοθεί το 800άρι του πρώτου έτους και ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο του δεύτερου, έστω κι αν αποτελούσε λόγο για γκρίνια από κάποιους. Αυτό που αποτελεί όμως τεράστιο πρόβλημα είναι το 1,2 "καθαρές" αποδοχές που θέλει ο παίκτης για το τελευταίο έτος. 

Παρά το γεγονός ότι στην Σερβία υπάρχει αισιοδοξία στον... γάμο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ερυθρού Αστέρα, τα δύο σημαντικά θέματα ίσως κάνουν τον ΠΑΟΚ να διατηρεί κάποιες ελπίδες να τον κάνει... δικό του και πάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags