Facebook Pixel Ποιος Εντάο; Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για εξτρέμ - Πάει για σούπερ περίπτωση από Αγγλία
| 2021-05-31 21:50:00

Ποιος Εντάο; Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για εξτρέμ - Πάει για σούπερ περίπτωση από Άρσεναλ

Sportdog Team
Ποιος Εντάο; Αυτόν θέλει ο Ολυμπιακός για εξτρέμ - Πάει για σούπερ περίπτωση από Άρσεναλ

Μπορεί τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ τόσο από Τουρκία, όσο και από Ελλάδα να κάνουν λόγω για κίνηση των "ερυθρολεύκων" για τον άσο της  Καραγκιουμρούκ, όμως φαίνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν κατά νου και μια ακόμα καλύτερη περίπτωση από το Νησί με παρουσία στην Premier League

Ολυμπιακός - Ρις Νέλσον: Μπορεί να γίνεται αρκετός ντόρος με την περίπτωση του Εντάο, όμως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κι άλλον παίκτη στη λίστα τους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα, καθώς τονίζουν ότι οι Πειραιώτες "κοιτάζουν" και τον Βρετανό εξτρέμ της Άρσεναλ, που κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να γίνει μόνο με δανεισμό, ενώ προσπάθεια συμφωνίας είχε γίνει και την περασμένη χρονιά.

Ο 21 ετών άσος θέλει να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, για αυτός σκέφτεται να πάει σε άλλο πρωτάθλημα που θα του δώσει αυτή την δυνατότητα, όπως πριν τρία χρόνια που είχε αγωνιστεί στην Χοφενχάιμ και είχε μάλιστα βάλει και 7 γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι μπορεί να του εγγυηθεί για το χρόνο και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι το αν ο Ρις Νέλσον βλέπει ελκυστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags