Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Ξέσπασμα για ΠΑΟΚ και... Γκαρσία: "Καλύτερα σουβλάκια, παρά ρουφιάνος και γλείφτης!" (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-01 12:34:00

Ξέσπασμα για ΠΑΟΚ και... Γκαρσία: "Καλύτερα σουβλάκια, παρά ρουφιάνος και γλείφτης!" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα για ΠΑΟΚ και...  Γκαρσία: "Καλύτερα σουβλάκια, παρά ρουφιάνος και γλείφτης!" (ΦΩΤΟ)

Θέμα από το πουθενά φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκ και τον Δικέφαλο, σχετικά με όσα γράφονται για τον Ουρουγουανό προπονητή, την προσφορά του στον σύλλογο και την επόμενη μέρα.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Απίστευτο ξέσπασμα από τον Δημήτρη Σκαρτάδο, γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σκαρτάδου!

Τοποθετήθηκε αναφορικά με τον πατέρα του, τα όσα ακούστηκαν περί σύγκρισής του με τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ κατέληξε στο ότι ο ίδιος προτιμάει να ψήνει σουβλάκια, παρά να είναι γλείφτης! 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

«Βγήκατε πάλι οι γνωστοί κατευθυνόμενοι ΑΡΔ να συγκρίνετε την άρνηση Γκαρσία στην πρόταση του ΠΑΟΚ με τη μη παρουσία του πατέρα μου στα τεκταινόμενα της ΠΑΕ . Για να τα βάλουμε λίγο στη θέση τους τα πράγματα. Δεν μπορείτε να συγκρίνετε το Γιώργο με τον Πάμπλο !!!Ο Γιώργος έπαιξε 285 αγώνες πρωταθλήματος , σκόραρε 85 φορές, πήρε πρωτάθλημα με 11 δικά του τέρματα, έπαιξε σε 3 τελικούς κυπέλλου και σκόραρε στους δύο , εκμηδένισε τον Ντιέγκο (ναι τον Αρμάντο Μαραντόνα) , έσπασε το πόδι του για την ομάδα , έφαγε 18 αγωνιστικές τιμωρία γιατί έδωσε μπουνιά στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου Μπαρμπαλιά υπερασπιζόμενος τον δικέφαλο κι έφυγε σαν κυνηγημένος,ενώ οποτεδήποτε ζήτησε εργασία από τον ΠΑΟΚ έλαβε θετική απάντηση που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Ο Πάμπλο έπαιξε 85 αγώνες , έφαγε πολλές κόκκινες,μας έδωσε πολλές χαρές κι έμεινε στη συνείδηση μας για μια μπουνιά. Εξαιρετικό το έργο του στην Κ19 και πραγματικά άξιος για το κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε. Ένας ζωντανός θρύλος του αθλήματος αλλά όχι του ΠΑΟΚ. Μεταξύ μας τώρα...Χίλιες φορές σουβλάκια έξω από την Τούμπα παρά να γίνει ρουφιάνος,γλυφτης και γυμνοσαλιαγκας..Τιμή και δόξα στον ΠΑΟΚ κι όχι στα πρόσωπα..»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags