Facebook Pixel Ατάκες "φωτιά" παλαίμαχου ΠΑΟΚτσή για Ραζβάν - "Έφυγε για τα λεφτά - Ήρθε γιατί έχει καλό... μπαμπά"
| 2021-06-01 17:08:00

Ατάκες "φωτιά" παλαίμαχου ΠΑΟΚτσή για Ραζβάν - "Έφυγε για τα λεφτά - Ήρθε γιατί έχει καλό... μπαμπά"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" παλαίμαχου ΠΑΟΚτσή για Ραζβάν - "Έφυγε για τα λεφτά - Ήρθε γιατί έχει καλό... μπαμπά"

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που βγαίνουν δημόσια και τονίζουν την αντίδρασή τους με την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στον "δικέφαλο του Βορρά", όμως την Τρίτη (1/6) ο Πρόεδρος συνδέσμου Παλαίμαχων της ομάδας μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για το νέο τεχνικό του συλλόγου

ΠΑΟΚ - Φιλώτας Πέλλιος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Πρόεδρος Παλαιμάχων του "δικεφάλου του Βορρά" και μάλιστα έριξε... βόμβες με όσα είπε για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για την φυγή του Πάμπλο Γκαρσία, επισήμανε: "Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό με τον Πάμπλο Γκαρσία, από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν αμφισβητώ ότι είναι ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει την εμπειρία και το τιμ του Ραζβάν. Η επιτυχία του Πάμπλο είναι η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου, από την ημέρα που τα είπε όλα αυτά όμως και πήγαινε στη μάχη με τον Ολυμπιακό, δεν λέγονται γιατί είσαι πολύ νέος προπονητής και δεν έχεις ούτε το απαραίτητο δίπλωμα, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα".

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου: "Ο Ραζβάν είχε φύγει πριν 2 χρόνια για τα χρήματα. Τι ήταν καλύτερη ομάδα; Έπαιζαν καλύτερο ποδόσφαιρο; Ο ίδιος ζητούσε περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ και τα βρήκε εκεί. Αν ζητήσει ότι θέλει τον Α΄παίκτη και του φέρουν τον Β΄, τι θα κάνει; Εγώ δεν θα τον έφερνα αλλά έχει καλό... μπαμπά", είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags