Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φούντωσαν" οι φήμες για Ολυμπιακό - Αυτόν κλείνει μετά τον Τικίνιο με 2 εκατομμύρια!
| 2021-06-01 18:12:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για Ολυμπιακό - Αυτόν κλείνει μετά τον Τικίνιο με 2 εκατομμύρια!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για Ολυμπιακό - Αυτόν κλείνει μετά τον Τικίνιο με 2 εκατομμύρια!

Ο Βραζιλιάνος ήταν μόνο η αρχή των μεταγραφών για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ρεπορτάζ από το εξωτερικό "στέλνουν" κι άλλον παίκτη στο Λιμάνι για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.
 

Ολυμπιακός: Ο Αλασάν Ενταό "παίζει" έντονα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και νέα δημοσιεύματα παρουσιάζουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Καραγκιουμρούκ.

«Ο Ολυμπιακός μιλάει με την πλευρά του Σενεγαλέζου, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Καραγκιουμρούκ, στην οποία αγωνίζεται ο 24χρονος. Φέτος, έπαιξε σε 38 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα και είχε 11 γκολ και 9 ασίστ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και ο Ενταό θα μπορούσε να παραχωρηθεί στον ελληνικό σύλλογο με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ. Αν ολοκληρωθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Σενεγαλέζος εξτρέμ μετακομίσει στην Ελλάδα, θα βρει στον Ολυμπιακό τους συμπατριώτες του, Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα (31/5) ο πρόεδρος της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας ανάφερε ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό.

«Νομίζω ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό. Είναι 24 χρονών, και τρέχει πάνω από 13 χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και φέτος "έγραψε" 11 γκολ και 10 ασίστ. Θα μπορούσε και… 30 ασίστ αν είχαμε πιο σφιχτό κέντρο. Ο Ενταό, πάντως, δεν έχει προσφορά από ομάδα της Τουρκίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουλεϊμάν Χουρμά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags