Facebook Pixel Πάει για μεγάλο "μπαμ" με επιθετικό ο ΠΑΟ - Σούπερ όνομα με θητεία στην Μπάρτσα
| 2021-06-01 23:58:00

Πάει για μεγάλο "μπαμ" με επιθετικό ο ΠΑΟ - Σούπερ όνομα με θητεία στην Μπάρτσα

Sportdog Team
Πάει για μεγάλο "μπαμ" με επιθετικό ο ΠΑΟ - Σούπερ όνομα με θητεία στην Μπάρτσα

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει για να βρει την κατάλληλη περίπτωση που θα του ανεβάσει το επίπεδο στην επίθεσή του, μιας που Καρλίτος και Μακέντα δεν έκαναν καλή χρονιά, με το συγκεκριμένο όνομα να κάνει πολλούς να θεωρούν ότι μπορεί να είναι αυτός που θα ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους τη νέα χρονιά

Παναθηναϊκός - Μπόγιαν Κρίκιτς: Δεν είναι η πρώτη, αλλά η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό που ο Σέρβος επιθετικός προτείνεται στους Πράσινους. Μάλιστα αρχικά το θέμα δεν είχε προχωρήσει, όμως η έλευση του συμπατριώτη του, Ιβάν Γιοβάνονβιτς, στον πάγκο της ομάδας έκανε τους ανθρώπους του έμπειρου επιθετικού να δοκιμάσουν και πάλι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το paonews.gr. 

Η πρώτη προσπάθεια έγινε τον περασμένο Γενάρη, με τον Πιέρ Ντρεοσί να απορρίπτει την περίπτωσή του, όμως τώρα φαίνεται να προσπαθούν και πάλι. Στα υπέρ του είναι ότι κοστολογείται γύρω στις 800.000, ενώ το Τριφύλλι θέτει σαν... όριο των κινήσεων που θα κάνει το εκατομμύριο. 
Ο Μπόγιαν Κρίκιτς έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ, Αλαβές, Μάιντζ και Μόντρεαλ ενώ ο Παναθηναϊκός τον έχει βρει αντίπαλο το 2010, όταν ηττήθηκε από τους "μπλαουγκράνα" με 5-1 στο Καμπ Νόου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags