Facebook Pixel Πονοκέφαλος" για Μιλόγεβιτς - Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για ταλεντάρα της ΑΕΚ
| 2021-06-02 19:38:00

"Πονοκέφαλος" για Μιλόγεβιτς - Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για ταλεντάρα της ΑΕΚ

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" για Μιλόγεβιτς - Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για ταλεντάρα της ΑΕΚ

Τον τελευταίο καιρό είδαμε αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες της Ένωσης να αγωνίζονται, κυρίως στην παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα, όμως αυτό φαίνεται ότι... γλύκανε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που εντυπωσιάστηκαν με ορισμένους και είναι πολύ πιθανό να κάνουν προτάσεις απόκτησής τους μέσα στο καλοκαίρι

ΑΕΚ - Θεοδόσης Μαχαίρας: Φαίνεται ότι στην Go Ahead Eagles θέλουν να μεγαλώσουν την ελληνική παροικία και έτσι μετά τον Φοίβο Μπότο, που θα είναι εκεί μέχρι το 2022, ενδιαφέρονται και για το νεαρό επιθετικό της Ένωσης με την μορφή δανεισμού. Βέβαια αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική, μιας και ο παίκτης των "κιτρινόμαυρων" έχει αγωνιστεί αρκετά την φετινή χρονιά με την πρώτη ομάδα, είχε 25 συμμετοχές, κάτι που σημαίνει ότι ήταν εντός rotation.

Από την άλλοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν δει την πρόοδο που έχει κάνει ο Μπότος στην Ολλανδία και με το δεδομένο ότι η Go Ahead Eagles θα είναι στην μεγάλη κατηγορία φέτος τους κάνει να το σκέφτονται σοβαρά. Σε όλα αυτά βέβαια η ΑΕΚ θα δει και τι θέλει τόσο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όσο και ο ίδιος ο Θεοδόσης Μαχαίρας και μετά θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags