Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης και πάει για νέο κόλπο... γκρόσο - Αυτή την χαφάρα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ
| 2021-06-02 20:48:00

"Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης και πάει για νέο κόλπο... γκρόσο - Αυτή την χαφάρα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης και πάει για νέο κόλπο... γκρόσο - Αυτή την χαφάρα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ

Φαίνεται ότι η απόκτηση του Τσίτσαν Τάνκοβιτς άνοιξε την... όρεξη στους ανθρώπους της Ένωσης, αφού φαίνεται ότι οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και με εικόνες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο να ανεβάσει το επίπεδο σε μια πολύ νευραλγική θέση όπως αυτή του κέντρου

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Συνεχίζεται πολύ γρήγορα ο σχεδιασμός της Ένωσης για την επόμενη χρονιά, μιας και μετά την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου μέσου. Ο συγκεκριμένος την φετινή χρονιά έπαιξε σαν δανεικός από την Μαρσέιγ στην Σέλτικ, όμως οι Σκοτσέζοι δεν έχουν μέχρι στιγμής ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του για τον κλείσουν με κανονική μεταγραφή.

Η Ένωση έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του παίκτη, που ζήτησαν λίγο χρόνο να απαντήσει καθώς θέλει να δει αν βρει ομάδα στην Αγγλία. Το πολύ καλό για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ολιβιέ Εντσάμ λήγει το 2022 και έτσι η Μαρσείγ θέλει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, για να μην τον χάσει χωρίς χρήματα έναν χρόνο μετά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags