Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ποιο φιλικό; Με βασικούς ο Φαν’τ Σχιπ κόντρα στο Βέλγιο - Το πλάνο 11άδας και η θέση που παίζεται
| 2021-06-02 22:26:00

Ποιο φιλικό; Με βασικούς ο Φαν’τ Σχιπ κόντρα στο Βέλγιο - Το πλάνο 11άδας και η θέση που παίζεται

Sportdog Team
Ποιο φιλικό; Με βασικούς ο Φαν’τ Σχιπ κόντρα στο Βέλγιο - Το πλάνο 11άδας και η θέση που παίζεται

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη (21:45) κόντρα σε μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες του πλανήτη και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Εθνική Ελλάδας: Αν και το ματς με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες είναι φιλικό, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αναμένεται να κατεβάσει την Εθνική με τα βασικά της "όπλα", σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τη Γαλανόλευκη με σύστημα 4-2-3-1. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ανδρούτσο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά.

Ο Μπουχαλάκης με τον Γαλανόπουλο αναμένεται να είναι το δίδυμο των αμυντικών και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μπακασέτας. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής αναμένεται να ξεκινήσει ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης, ενώ παίζεται μια θέση μεταξύ Μάνταλου και Τζόλη στην αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Σέντρα στην αναμέτρηση στις 21:45, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί αποκλειστικά στην ελεύθερη τηλεόραση από το OPEN.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags