Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει η πιάτσα" για νέο deal με Πορτογάλους - "Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό - Να τον ξεφορτωθούν"
| 2021-06-03 17:47:00

"Βουίζει η πιάτσα" για νέο deal με Πορτογάλους- "Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό- Να τον ξεφορτωθούν"

Sportdog Team
"Βουίζει η πιάτσα" για νέο deal με Πορτογάλους- "Πιάνουν κορόιδο τον Ολυμπιακό- Να τον ξεφορτωθούν"

Η ανταλλαγή παικτών που έπεσε στο τραπέζι και οι πολλοί τραυματισμοί. Το νέο μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τους Πειραιώτες με κορυφαία ομάδα, οι συζητήσεις για πιθανή επιστροφή και γιατί οι όροι δεν... συμφέρουν την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολυμπιακός: Το σενάριο από την Πορτογαλία που θέλει την Μπενφίκα να παραχωρεί τον Αντρέα Σάμαρη στους Πειραιώτες για να πάρει τον Πέπε, σχολίασε μέσω του sportdog ο  Κώστας Ζάγκας.

Βαθύς γνώστης τού πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στη σεζόν που έκαναν Σάμαρης και Πέπε αλλά και στο γεγονός ότι η Μπενφίκα θέλει να ξεφορτωθεί τον Έλληνα άσο και, ίσως, να πιάσει κορόιδο τον Ολυμπιακό.

"Τίμιος ο Σάμαρης - Σαν να μην έκανε σεζόν φέτος - Βασικός στον Ολυμπιακό"

Κώστα, σε ποια κατάσταση είναι ο Σάμαρης τη φετινή σεζόν;

"Δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, προς το τέλος της σεζόν ήταν και τραυματίας. Αλλά από την αρχή της σεζόν ήταν ρεζέρβα. Λίγες συμμετοχές. Δευτερότριτη λύση για αμυντικός χαφ. Τίμιος όταν έπαιζε αλλά ποτέ δεν τον είχαν για 11αδάτο. Ήταν για να βοηθάει, όταν έμπαινε όμως έπαιζε καλά, βοηθούσε. Αλλά φέτος είναι σαν μην έχει κάνει καν σεζόν".

Μπορεί να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό, αν τελικά προχωρήσει το σενάριο από την Πορτογαλία;

"Πιστεύω ναι. Αν δεν έχει τραυματισμούς, μπορεί μια χαρά. Για να είσαι δευτερότριτος στην Μπενφίκα δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλός. Δεν είναι τελειωμένος, απλώς δεν έβρισκε χώρο για να παίξει".

"Μπορεί στο Λιμάνι ο Πέπε - Να πιάσουν κορόιδο τον Ολυμπιακό - Θέλει να ξεφορτωθεί "

Ο Πέπε τι πρωτάθλημα έκανε; Μπορεί να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό αν επιστρέψει;

"Ομάδα που κινδύνευσε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τα κατάφερε στο δεύτερο μισό και έμεινε στην κατηγορία. Αυτή είναι η φετινή Φαμαλικάο και σε αυτή την ομάδα ο Πέπε ήταν βασικός σε όλο τον δεύτερο γύρο, με φουλ 90λεπτά από όταν ήρθε τον Γενάρη. Πήγε καλά και θεωρώ ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό".

Με βάση την εμπειρία που έχεις στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, θεωρείς ότι μπορεί να προχωρήσει η ανταλλαγή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα για τους Σάμαρη και Πέπε;

"Γιατί, συμφέρει τον Ολυμπιακό να γίνει κάτι τέτοιο; Σε γενικές γραμμές είναι παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά εδώ φαίνεται ότι πηγαίνουν να πιάσουν κορόιδο τον Ολυμπιακό. Εκτός αν υπάρχει οικονομικό αντάλλαγμα, δηλαδή να δώσει τον Σάμαρη συν κάποια χρήματα. Αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο να πάρει έναν 24χρονο που έχει μέλλον μπροστά του. Η Μπενφίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεγάλη πρόταση για Έλληνα στον Ολυμπιακό - Τον "εκτόξευσε" ο Μαρτίνς - Έτοιμος αντικαταστάτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags