Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Εξελίξεις με Γκαρσία - Παρατάει τελείως τον ΠΑΟΚ; - Από εκεί ήρθε επίσημη πρόταση
| 2021-06-03 18:50:00

Εξελίξεις με Γκαρσία - Παρατάει τελείως τον ΠΑΟΚ; - Από εκεί ήρθε επίσημη πρόταση

Sportdog Team
Εξελίξεις με Γκαρσία - Παρατάει τελείως τον ΠΑΟΚ; - Από εκεί ήρθε επίσημη πρόταση

Μπορεί ο Ουρουγουανός να μην συνέχισε να είναι προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι τον θέλει στον σύλλογο για την Β' ομάδα, όμως φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να αφήσει μια για... πάντα τους "ασπρόμαυρους" αφού έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από σύλλογο.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Νέο επεισόδιο στο... σήριαλ μεταξύ του δικεφάλου του Βορρά και του Ουρουγουανού τεχνικού έφερε στο φως της δημοσιότητας στο Metrospolis 95,5 ο δημοσιογράφος Κώστας Πετρωτός.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η Οσασούνα έκανε επίσημη πρόταση στον πρώην τεχνικό των "ασπρόμαυρων" ενώ κι άλλοι σύλλογοι από την Ισπανία ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ υπάρχουν και κρούσεις από το εσωτερικό.

Ο Ουρουγουανός πάντως σε όλους απαντάει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μιας και δεν έχει απαντήσει ακόμα στον "δικέφαλο του Βορρά".

Αυτό που πλέον περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία είναι να μάθει τι ακριβώς θα είναι ο ΠΑΟΚ Β', αν θα υπάρχουν επαγγελματίες ή όχι και μετά να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags