Facebook Pixel Ζόρια στην ΑΕΚ με παίκτη που δεν θέλει ο Μιλόγεβιτς - Θα τον πληρώνει δύο χρόνια να κάθεται;
| 2021-06-04 21:48:00

Ζόρια στην ΑΕΚ με παίκτη που δεν θέλει ο Μιλόγεβιτς - Θα τον πληρώνει δύο χρόνια να κάθεται;

Sportdog Team
Ζόρια στην ΑΕΚ με παίκτη που δεν θέλει ο Μιλόγεβιτς - Θα τον πληρώνει δύο χρόνια να κάθεται;

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Ένωση δεν θέλει απλά μόνο να ενισχυθεί αλλά να γλιτώσει και χρήματα από παίκτες που δεν είναι... χρήσιμοι στην ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμα πιο γρήγορα και άνετα οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου

ΑΕΚ - Εμανουέλ Ινσούα: Ένας από τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν έχουν θέση στην Ένωση και τη νέα σεζόν είναι ο Αργεντίνος, που από τον Ιανουάριο αγωνίζεται δανεικός στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αλδοσίβι, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του. Τα ρεπορτάζ από την χώρα της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν ότι ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή, όμως θα μπορούσε να επεκτείνει τον δανεισμό του ή να τον υπογράψει ελεύθερο. ια προσπάθεια για ανανέωση του δανεισμού του, τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο, όταν λήγει και το συμβόλαιο του αδερφού του στην ομάδα, θα ήταν μια πιθανή πρόταση της Αλδοσίβι προς την πλευρά της Ένωσης, υπογραμμίζει η ιστοσελίδα Alma De Gol.
 

Το σίγουρο είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ πρέπει να βρει λύση με τον Εμανουέλ Ινσούα καθώς έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, ενώ παράλληλα ο σύλλογος πρέπει να κάνει το ίδιο με τους Νασίμ Χνιντ και τον Νταβίντ Σιμάο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags