Facebook Pixel Έρχονται προτάσεις στην ΑΕΚ για παίκτες - Έχουν κάνει κρούση - Τι αποφασίζει ο "Τίγρης"
| 2021-06-04 22:16:00

Έρχονται προτάσεις στην ΑΕΚ για παίκτες - Έχουν κάνει κρούση - Τι αποφασίζει ο "Τίγρης"

Sportdog Team
Έρχονται προτάσεις στην ΑΕΚ για παίκτες - Έχουν κάνει κρούση - Τι αποφασίζει ο "Τίγρης"

Φαίνεται ότι ήδη έχουν ξεκινήσει ομάδες του εξωτερικού να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για ποδοσφαιριστές της Ένωσης και μάλιστα έχουν υπάρξει και κρούσεις, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση τόσο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όσο και του Δημήτρη Μελισσανίδη

ΑΕΚ - Ιονούτ Νεντελτσιάρου: Εκτός από τις μεταγραφές που θέλει να κάνει άμεσα η Ένωση πολύ σημαντικές είναι και οι αποδεσμεύσεις για τον σύλλογο. Εκτός από τον Ινσούα που η Αλδοσίβι ενδιαφέρεται να επεκτείνει τον δανεισμό του, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για το Νασίμ Χνιντ. Συγκεκριμένα για τον αμυντικό των "κιτρινόμαυρων" ενδιαφέρεται σύλλογος από το Κουβέιτ, με την ΠΑΕ να αναφέρει ότι αν έρθει πρόταση κοντά στο 1 εκατομμύριο, τότε δεν θα πουν όχι σε μια τέτοια μετακίνηση.

Παράλληλα δεν είναι απίθανο να δούμε και τον Ρουμάνο αμυντικό να αποχωρεί το καλοκαίρι. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει κρούσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται. Στην ΑΕΚ θα το συζήταγαν σε πρόταση τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου, μιας και ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου είναι διεθνής και έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags