Facebook Pixel Σκάει επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό; - Είναι στην Ελλάδα - Θα τρελαθεί ο κόσμος (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-04 21:05:00

Σκάει επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό; - Είναι στην Ελλάδα - Θα τρελαθεί ο κόσμος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σκάει επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό; - Είναι στην Ελλάδα - Θα τρελαθεί ο κόσμος (ΦΩΤΟ)

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση των "ερυθρόλευκων", όμως ένα από αυτά θα μπορεί να προκαλέσει ντελίριο χαράς στους οπαδούς της ομάδας αφού πρόκειται για έναν από τους πολύ αγαπημένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Πειραιά

Ολυμπιακός - Ρομπέρτο: Όπως και τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι στην χώρα μας για τις διακοπές του, έχοντας μαζί του τον πρώην βοηθό του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο και παιδικό του φίλο, Μανού Ερβάς και τον πρώην φυσιοθεραπευτή των "ερυθρολέυκων", Δημήτρη Μπογατσιώτη, και συγκεκριμένα στην Μύκονο σημειώνοντας πως "επέστρεψα στον παράδεισο". Μάλιστα την... ανακοίνωση την έκανε μέσω των social media. Βέβαια η παρουσία του πυροδοτεί και σενάρια... επιστροφής στον Πειραιά, κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. 

Ο 35χρονος, που έχει συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ ως το 2023, προτείνεται πάντα όταν οι πρωταθλητές έχουν... θέμα με τον τερματοφύλακα, όπως και φέτος που ακούγεται πως υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Ζοσέ Σα. Μάλιστα από την στιγμή που η Βαγιαδολίδ υποβιβάστηκε θα μπορούσε να κάνει την μεταγραφή πιο εύκολη, όμως αν δεν πουληθεί ο Πορτογάλος οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα κοιτάξουν για γκολκίπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ρομπέρτο, αγωνίστηκε φέτος μόλις 17 φορές, μιας και δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags