Facebook Pixel Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League το 2023 - Έχει... υπονοούμενο η κίνηση
Ποδόσφαιρο
| 2021-06-04 22:30:00

Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League το 2023 - Έχει... υπονοούμενο η κίνηση

Sportdog Team
Εκεί θα γίνει ο τελικός του Champions League το 2023 - Έχει... υπονοούμενο η κίνηση

Η UEFA ετοιμάζεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες μιας για το τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη, όμως η απόφαση έχει και ένα... κρυφό μήνυμα πίσω από τον τόπο που θα λάβει μέρος

Champions League: Τρίτη και... φαρμακερή για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη καθώς η UEFA αναμένεται και επίσημα να ανακοινώσει, στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι εκεί θα γίνει ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2023. Οι πάντες αυτή τη φορά ελπίζουν ότι προβλήματα με την πανδημία του κορωνοϊού θα έχουν τελειώσει, μιας και λόγω αυτού δεν μπόρεσε να γίνει ούτε πέρσι του καλοκαίρι, ούτε φέτος εκεί το μεγάλο φινάλε, με την θέση της να παίρνουν Λισσαβόνα και Πόρτο.

Μάλιστα οι Τούρκοι θέλουν να δώσουν σημειολογική χροιά στον τελικό, μιας και το 2023 θα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του κράτους μετά τη συνθήκη της Λωζάνης. Την ίδια στιγμή η UEFA αποφάσισε να πραγματοποιηθούν εκεί και οι κληρώσεις των ομίλων τόσο του Champions League, όσο και του Europa League για τις χρονιές 2021-22 και 2022-23.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags