Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κοστίν Λάζαρ: Αποκάλυψε απίστευτη ιστορία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Λάζαρ - Συνέβη μετά το διπλό στην Τότεναμ!
| 2021-06-06 13:50:00

Αποκάλυψε απίστευτη ιστορία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Λάζαρ - Συνέβη μετά το διπλό στην Τότεναμ!

Sportdog Team
Αποκάλυψε απίστευτη ιστορία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Λάζαρ - Συνέβη μετά το διπλό στην Τότεναμ!

Μια φοβερή ιστορία αποκάλυψε, μιλώντας σε ρουμανικά Μέσα ο πρώην άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Κοστίν Λάζαρ.

ΠΑΟΚ - Κοστίν Λάζαρ: Το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου του 2011, ο ΠΑΟΚ υπέταξε την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο και πήρε την πρόκριση για τους 32 της διοργάνωσης, μια αγωνιστική νωρίτερα.

Μετά το παιχνίδι, ο Λάζαρ εξιστόρησε τη δική του ιστορία με πρωταγωνιστή έναν οπαδό του Δικεφάλου στο αεροδρόμιο, που του πλήρωσε δύο αγορές από το αεροδρόμιο!

Αναλυτικά τα όσα είπε στα ρουμανικά ΜΜΕ: 

«Είχαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League και τους κερδίσαμε με 1-2. Έπαιξαν οι Μπέιλ, Μόντρις, Ντεφόε και αρκετοί καλοί παίκτες όπως ο Γκαλάς. Μετά το παιχνίδι, ήθελα να πάρω ένα άρωμα κι ένα ρολόι από το αεροδρόμιο, έκαναν περίπου 250 ευρώ.

Όταν πήγα να πληρώσω ένας άνδρας με ένα τατουάζ του ΠΑΟΚ με έσπρωξε και μου είπε «πληρώνω εγώ». Όταν αρνήθηκα, μου απάντησε «πληρώνω, είμαι ΠΑΟΚ και ήσουν πολύ καλός στον αγώνα». Οι μισοί από τους επιβάτες του αεροπλάνου ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και ήρθαν μαζί μας για να μας υποστηρίξουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags