Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό - "Στέλνουν" παίκτη από τη La Liga!
| 2021-06-06 22:48:00

Όνομα-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό - "Στέλνουν" παίκτη από τη La Liga!

Sportdog Team
Όνομα-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό - "Στέλνουν" παίκτη από τη La Liga!

Νέο σενάριο για το Τριφύλλι, που φέρεται να βρίσκεται στο κυνήγι ποδοσφαιρισή με "γεμάτη" σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ποιος θα πάρει την τελική απόφαση...
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "footmercato", ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ομενούκε Εμφουλού.

Πρόκεται για Κονγκολέζο αμυντικό χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Έλτσε, πραγματοποιιώντας 20 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και το παραπάνω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες, ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς ακόμα δεν έχει καταλήξει στους παίκτες, για τους οποίους θα κινηθεί.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από υπέροχες ιστορίες και αυτή Εμφουλού είναι μία από αυτές. Προπονήθηκε στη Λιλ και πέρασε από την Ρεμ. Και με τις δύο ομάδες γνώρισε την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να πάει σε μία χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα και έτσι πήγε στην Red Star. Μετλά από δύο σεζόν εκεί, η τελευταία στη Ligue 2, αποφάσισε να βρει τον εαυτό του στην Έλτσε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Εμφουλού ανακάλυψε τη La Liga, παίζοντας και απέναντι στην Ρεάλ του Μπενζεμά και στη Μπαρτσελόνα του Μέσι και είχε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Το αθλητικό του προφίλ, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος αλλά και οι 20 συμμετοχές του στην Λα Λιγκα των έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός, η Λοριάν και η Μπορντό ενδιαφέρονται πολύ για τον δυναμικό Κονγκολέζο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags