Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Ποια Ρούμπιν Καζάν; Νέο σενάριο για Πέλκα - Βελτιωμένη πρόταση από μεγάλη ομάδα!
| 2021-06-07 12:41:00

Ποια Ρούμπιν Καζάν; Νέο σενάριο για Πέλκα - Βελτιωμένη πρόταση από μεγάλη ομάδα!

Sportdog Team
Ποια Ρούμπιν Καζάν; Νέο σενάριο για Πέλκα - Βελτιωμένη πρόταση από μεγάλη ομάδα!

Στο "στόχαστρο" διάφορων ομάδων έχει μπει ο Δημήτρης Πέλκας, με χθεσινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση 6 εκατ. ευρώ από την Ρούμπιν Καζάν, αλλά σημερινά να φέρνουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας της Γαλλίας.

Δημήτρης Πέλκας: "Ζεστό" είναι το ενδιαφέρον της Λυών για τον άσο της Φενέρμπαχτσε, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά προς τους Τούρκους.

Η Φενέρ αποφάσισε να μην πουλήσει τον Πέλκα με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, γνωρίζοντας ότι το 20% πιθανής πώλησης θα πάει πίσω στον ΠΑΟΚ, που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση.

Οι πρώτες επαφές Φενέρ και Λυών απέτυχαν, όμως οι Γάλλοι επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Takvim.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό ότι μετά από μια πρώτη πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ, που αρνήθηκε η Φενέρ, οι Γάλλοι προσέφεραν 7,5 εκατομμύρια ευρώ στη δεύτερη απόπειρα τους για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα. 

«Ο Πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Πέλκα, αλλά ότι δεν θα πουλήσει τον παίκτη του έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό ποσό», είναι η θέση της Φενέρ για τον Δημήτρη Πέλκα, όπως τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags