Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν 10 παίκτες από την ομάδα - Αυτός θα κλείνει τις μεταγραφές!
| 2021-06-07 13:09:00

"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν 10 παίκτες από την ομάδα - Αυτός θα κλείνει τις μεταγραφές!

"Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Φεύγουν 10 παίκτες από την ομάδα - Αυτός θα κλείνει τις μεταγραφές!

Δεν θα είναι ο Γιοβάνοβιτς αυτός που θα μιλάει για τα χρήματα. Ποιος είναι ο άνθρωπος-κλειδί που θα κλείνει τις οικονομικές συμφωνίες και ο οποίος είδε έχει πάρει το... οκ από τον Γιάννη Αλαφούζο.
 

Παναθηναϊκός: Τα κάνει όλα (καλά) και συμφέρει. Ο Σπύρος Βλάχος είναι το στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που «φόρτωσε» με αρμοδιότητες ο Γιάννης Αλαφούζος και δουλεύει ατελείωτες ώρες για να κλείσει δεκάδες εκκρεμότητες που έχει η ομάδα.

Η πιο βασική απ’ αυτές είναι η αποδέσμευση τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά.

Τα λεφτά που «δεσμεύουν» τον σύλλογο είναι πολλά και ο Βλάχος καλείται, χωρίς να είναι τεχνικός διευθυντής με εμπειρία, να τους βρει ομάδα. Ο Βλάχος, βάσει του σχεδιασμού που έχει κάνει ο Αλαφούζος, θα κλείνει τις μεταγραφές της ομάδας. Προσοχή.

Δεν έχει καμία σχέση με τις μεταγραφές ως προς την επιλογή των προσώπων.Γι’ αυτό υπεύθυνος είναι μόνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που πήρε τα κλειδιά της ομάδας από τον Αλαφούζο. Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν θα μιλάει όμως για τα οικονομικά. Γι’ αυτά η… μπάλα περνάει στα πόδια του Βλάχου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags