Facebook Pixel ΗΠΑ - Μεξικό: Καλά πήγε αυτό! "Κόλαση" στο Μεξικό - ΗΠΑ - Ξύλο μεταξύ παικτών και επεισόδια από τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-07 18:08:00

Καλά πήγε αυτό! "Κόλαση" στο Μεξικό - ΗΠΑ - Ξύλο μεταξύ παικτών και επεισόδια από τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καλά πήγε αυτό! "Κόλαση" στο Μεξικό - ΗΠΑ - Ξύλο μεταξύ παικτών και επεισόδια από τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο ήρεμα δεν κύλησε ο τελικός του Nations League της CONCACAF ανάμεσα στους Αζτέκους και την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από επεισόδια τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου

ΗΠΑ - Μεξικό: Πολύ μεγάλη ένταση υπήρξε στον τελικό του Nations League της CONCACAF, όπου νικητές ήταν οι Αμερικάνοι με 3-2 με τέρμα του Πούλισικ στην παράταση. Η αναμέτρηση έγινε με πολλά νεύρα και από τις δύο πλευρές όμως το πράγμα ξέφυγε όταν ο παίκτης της Τσέλσι, στο 114' με πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο νεαρός μέσος πανηγύρισε έντονα μπροστά από τους Μεξικάνους, που απάντησαν πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς το μέρος του. 



Ο τελικός λίγο έλειψε να τιναχτεί για δεύτερη φορά στον αέρα, όταν ο διεθνής με το Μεξικό Γκουαδράδο έκανε σκληρό φάουλ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων πάνω στον ΜακΚένι των ΗΠΑ, κάτι που πυροδότηση νέα... έκρηξη αυτή τη φορά μεταξύ των παικτών, αλλά και νέα ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags