Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: "Τρέλα" στον κόσμο της Ένωσης - "Ο πιθανότερος προορισμός του Εντσάμ είναι η ΑΕΚ"
| 2021-06-07 20:17:00

"Τρέλα" στον κόσμο της Ένωσης - "Ο πιθανότερος προορισμός του Εντσάμ είναι η ΑΕΚ"

Sportdog Team
"Τρέλα" στον κόσμο της Ένωσης - "Ο πιθανότερος προορισμός του Εντσάμ είναι η ΑΕΚ"

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Γάλλος μέσος να μην ακούγεται τόσο πολύ για πιθανή του μεταγραφή στους "κιτρινόμαυρους", όμως φαίνεται ότι δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν τελείως διαφορετική άποψη, μιας και παρουσιάζουν την μετακίνησή του στην Ένωση ως το πιθανότερο σενάριο

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: "Φωτιά" βάζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com καθώς αναφέρει ότι ο πιθανότερος προορισμός του Γάλλου μέσου της Σέλτικ είναι η Ένωση. Παράλληλα τονίζει ότι ο έμπειρος μέσος δεν βρήκε τον χώρο που ήθελε στην Γλασκόβη και παρά το γεγονός ότι δόθηκε δανεικός στην Μαρσέιγ απογοήτευσε.

"Κάποτε συγκρίθηκε με τον Πολ Πογκμπά, αλλά ο Εντσάμ θεωρήθηκε ότι δεν χωράει στη Σέλτικ και δόθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ. Εκεί όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί καθόλου.Έπειτα από μόλις 120 λεπτά συμμετοχής στη Ligue 1, η γαλλική ομάδα αποφάσισε να μην τον κρατήσει και το μέλλον του Εντσάμ φαίνεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί την περίπτωσή του. Το κίνητρο φαίνεται να παραμένει πρόβλημα", αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ολιβιέ Εντσάμ και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags