Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπήκε στο... μάτι του Γιοβάνοβιτς - Παίκτη-έκπληξη για στόπερ "κοιτάζει" ο ΠΑΟ - Έγιναν επαφές! (vid)
| 2021-06-08 08:52:00

Μπήκε στο... μάτι του Γιοβάνοβιτς - Παίκτη-έκπληξη για στόπερ "κοιτάζει" ο ΠΑΟ - Έγιναν επαφές! (vid)

Sportdog Team
Μπήκε στο... μάτι του Γιοβάνοβιτς - Παίκτη-έκπληξη για στόπερ "κοιτάζει" ο ΠΑΟ - Έγιναν επαφές! (vid)

Ακόμα μία περίπτωση για την αμυντική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φαίνεται να την έχει ξεχωρίσει και τις πρώτες επαφές να έχουν, ήδη, γίνει.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος για τον Ντάρκο Βελκόφσκι της Ριέκα, με τον οποίο φέρεται να συζητάει το Τριφύλλι, όπως αναφέρει η Live Sport.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σκοπιανού στόπερ, με ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν μάλιστα μιλήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη για να δουν τις προθέσεις του.

Ο Βελκόφσκι είναι διεθνής με την εθνική του και φέτος κατέγραψε συνολικά 16 συμμετοχές  με ένα γκολ με τη Ριέκα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας αν και η FIFA δεν αναγνωρίζει εδώ και χρόνια τη μονομερή ανανέωση κι ουσιαστικά αν ο παίκτης επιδιώξει την ελευθερία του, θα την κερδίσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags