Facebook Pixel "Σεισμό" προκαλεί ο ΠΑΟ - "Έχει γίνει πρόταση για τον..." - Θα τρελαθεί ο κόσμος με αυτή την κίνηση
| 2021-06-09 09:27:00

"Σεισμό" προκαλεί ο ΠΑΟ - "Έχει γίνει πρόταση για τον..." - Θα τρελαθεί ο κόσμος με αυτή την κίνηση

Sportdog Team
"Σεισμό" προκαλεί ο ΠΑΟ - "Έχει γίνει πρόταση για τον..." - Θα τρελαθεί ο κόσμος με αυτή την κίνηση

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ μαζί με τον Σέρβο τεχνικό έχουν αρχίσει τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη χρονιά και μάλιστα με έναν παίκτη που αν ντυθεί στα Πράσινα μπορεί να αλλάξει επίπεδο στο τμήμα

Παναθηναϊκός - Ροντρίγκο Μπατάλια: Φαίνεται ότι οι Πράσινοι κινούνται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι παρά το γεγονός ότι δείχνουν πολύ χαμηλό προφίλ. Σίγουρα στο Τριφύλλι μπορεί να μην βιάζονται να κάνουν τις κινήσεις τους, όμως ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία βάζει... φωτιά. Συγκεκριμένα η Record την Τρίτη (8/6) αναφέρεται στον Αργεντίνο αμυντικό μέσο της Σπόρτινγκ.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ άνθρωπος των Πρασίνων μετέφερε στην ομάδα της Λισαβόνας πρόταση δανεισμού του 29χρονου, με οψιόν αγοράς τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με όσα γράφει το πορτογαλικό μέσο η διοίκηση της Σπόρτινγκ σκέφτεται την προσφορά, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, μιας και ο Ροντρίγκο Μπατάλια δεν υπολογίζεται από τον Αμορίμ και τον έχει ενημερώσει ότι πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags