Facebook Pixel Τρελάθηκαν οι Άγγλοι - Βασικός παίκτης έβαψε τα μαλλιά του όπως ο Γκασκόιν για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-08 23:34:00

Τρελάθηκαν οι Άγγλοι - Βασικός παίκτης έβαψε τα μαλλιά του όπως ο Γκασκόιν για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρελάθηκαν οι Άγγλοι - Βασικός παίκτης έβαψε τα μαλλιά του όπως ο Γκασκόιν για το Euro 2020 (ΦΩΤΟ)

Ο παλαίμαχος Βρετανός άσος εξακολουθεί να είναι ακόμα και σήμερα ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές όλων των φιλάθλων και για αυτό τον λόγο ένας από την αποστολή των "Τριών Λιονταριών" μιμήθηκε το κλασσικό κούρεμα του Γκάζα με το παλτινέ μαλλί στο Euro 1996, προκαλώντας... χαμό στο Νησί

Φιλ Φόντεν - Αγγλία: Ο νεαρός παίκτης της Σίτι πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά και δεν γινόταν να είναι στην αποστολή των "Τριών Λιονταριών" για το Euro. Το πιο εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό, αλλά ο τρόπος που θέλησε να... πανηγυρίσει την κλήση του. Ο τρόπος παιχνιδιού του θυμίζει σε πολλούς τον Πολ Γκασκόιν, όπως λένε άλλωστε πολλοί στο Νησί και εκείνος αποφάσισε να το κάνει... πράξη.

Έτσι λίγα 24ωρα πριν την σέντρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλησε να γυρίσει 25 χρόνια πίσω, στο 1996 και το Euro που διοργανώθηκε στην πατρίδα του, και έτσι έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ όπως και ο Γκάζα. Λίγο αργότερα ανέβασε και φωτογραφία, με τους πάντες το αποθεώνουν για την επιλογή του.

"Θυμάμαι να βλέπω highlights του Γκάζα στην τηλεόραση, ένας απίστευτος παίκτης. Ένα ολόκληρο έθνος ξέρει τι σημαίνει αυτός ο άνθρωπος για τη χώρα και τι έκανε, οπότε δεν θα είναι άσχημο να προσπαθήσω να φέρω λίγο από Γκάζα στο χορτάρι", είπε άσος της Μάντσεστερ Σίτι Φιλ Φόντεν λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την Αγγλία για το Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags