Facebook Pixel Έρχεται σούπερ παίκτης στην Ένωση - Τα σκάει ο "Τίγρης" - "Ένα βήμα από την ΑΕΚ ο..."
| 2021-06-08 21:14:00

Έρχεται σούπερ παίκτης στην Ένωση - Τα σκάει ο "Τίγρης" - "Ένα βήμα από την ΑΕΚ ο..."

Sportdog Team
Έρχεται σούπερ παίκτης στην Ένωση - Τα σκάει ο "Τίγρης" - "Ένα βήμα από την ΑΕΚ ο..."

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής κίνησης που θα τους αλλάξει επίπεδο είναι οι Κιτρινόμαυροι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Ο Γάλλος αποτελούσε εδώ και αρκετές μέρες τον βασικό στόχο της Ένωσης και το βασικό πρόβλημα στην μεταγραφή αποτελούσε το γεγονός ότι είχε έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Σέλτικ. Σύμφωνα με την αγγλική Sun οι Κιτρινόμαυροι φέρονται να έχουν κάνει πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο 25χρονος ήθελε να μείνει ελεύθερος από τους Σκωτσέζους με σκοπό να διαπραγματευτεί μόνος του σε ποιον σύλλογο θα πάει. Φαίνεται όμως ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη, μιας και με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάτζο είναι πολύ κοντά στο συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

"Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον πρώην παίκτη της Τζένοα, Ολιβιέ Εντσάμ. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ και θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης της Τζένοα είναι ένα βήμα από την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να κλείσουν το deal", αναφέρει το δημοσίευμα για τον πιθανό... γάμο ΑΕΚ και Ολιβιέ Εντσάμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags