Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο έτσι θα γίνει... κανονικός Παναθηναϊκός - Μεταγραφή που "φτιάχνει" Γιοβάνοβιτς και... νέους
| 2021-06-09 14:26:00

Μόνο έτσι θα γίνει... κανονικός Παναθηναϊκός - Μεταγραφή που "φτιάχνει" Γιοβάνοβιτς και... νέους

Μόνο έτσι θα γίνει... κανονικός Παναθηναϊκός - Μεταγραφή που "φτιάχνει" Γιοβάνοβιτς και... νέους

Από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση είναι μεγάλη. Και για να καταφέρει αυτό που επιδιώκει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ασχοληθεί με παίκτες τύπου Μπατάλια. Με ποδοσφαιριστές δηλαδή από το πάνω ράφι, εγνωσμένης αξίας, με παραστάσεις...

Από τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι σχετικό με τον Ροντρίγκο Μπατάλια. Τουλάχιστον για την ώρα, ο Αργεντινός δεν έχει απασχολήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνολικά στον οργανισμό, υπάρχει άγνοια και δεν προκύπτει καμία επαφή μεταξύ των δυο πλευρών.

Με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η ΠΑΕ επιδίωξε να βάλει την ομάδα, ξανά, σε ροή πρωταθλητισμού. Να παρουσιάσει μια εικόνα ενός κανονικού Παναθηναϊκού, που θα διεκδικήσει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί την επόμενη χρονιά.

Από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση είναι μεγάλη. Και για να καταφέρει αυτό που επιδιώκει, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ασχοληθεί με παίκτες τύπου Μπατάλια. Με ποδοσφαιριστές δηλαδή από το πάνω ράφι, εγνωσμένης αξίας, με παραστάσεις, που με την παρουσία τους στο σύλλογο δεν θα ανεβάσουν μόνο την ποιότητα του συνόλου, αλλά και τους συμπαίκτες τους εξίσου. Ειδικά τους νεαρότερους.

Το κλαμπ πλήρωσε ακριβά τα… πειράματα του παρελθόντος. Αν τα παθήματα δεν έχουν γίνει παθήματα, τότε «φως» ο Παναθηναϊκός δεν θα στο ούτε τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags