Facebook Pixel Σοκ στην ΑΕΚ με την είδηση - Εκεί υπέγραψε ο Λιβάγια και τρέλανε τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-09 16:30:00

Σοκ στην ΑΕΚ με την είδηση - Εκεί υπέγραψε ο Λιβάγια και τρέλανε τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στην ΑΕΚ με την είδηση - Εκεί υπέγραψε ο Λιβάγια και τρέλανε τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σελίδα στην καριέρα του και επίσημα για τον Κροάτη επιθετικό σε μια κίνηση που σίγουρα πρόκειται να προκαλέσει μεγάλο ντόρο και να φέρει σε δύσκολη... θέση τους φιλάθλους της Ένωσης που σίγουρα θα ήθελαν να τον ξαναδούν στα κιτρινόμαυρα

Μάρκο Λιβάγια: Ο Κροάτης από την στιγμή που φόρεσε την φανέλα της Χάιντουκ άλλαξε τα πάντα. Με 7 γκολ και 8 ασίστ κατάφερε να σώσει μια... χαμένη χρονιά για την ομάδα του Σπλιτ βοηθώντας τους να κερδίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον δεδομένα, μιας και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ ανανέωσε μέχρι το 2024 το συμβόλαιό του κάνοντας τους οπαδούς του συλλόγου πανευτυχείς. 

"Και να ήθελε να φύγω δεν θα ήταν δυνατό με όσα έχει κάνει ο κόσμος της Χάιντουκ για μένα. Από την πρώτη στιγμή, η επιθυμία μου ήταν να κάνω κάτι διαφορετικό εδώ που θα μείνει στην ιστορία. Νιώθω ότι έχω ακόμα ανολοκλήρωτες δουλειές εδώ και είμαι χαρούμενος που όλοι μαζί θα πολεμήσουμε για τους πιο υψηλούς στόχους", είπε ο Μάρκο Λιβάγια μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την Χάιντουκ Σπλιτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags