Facebook Pixel Αυτό θέλει να κάνει δώρο ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια - Θα τρελαθεί ο κόσμος
| 2021-06-09 19:45:00

Αυτό θέλει να κάνει δώρο ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια - Θα τρελαθεί ο κόσμος!

Sportdog Team
Αυτό θέλει να κάνει δώρο ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια - Θα τρελαθεί ο κόσμος!

Μπορεί ακόμα να είμαστε αρκετά μακριά από τα γενέθλια του Δικεφάλου του Βορρά το 2026, χρονιά που θα κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει αρχίσει να προετοιμάζει ένα τεράστιο δώρο για τον σύλλογο και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι εφικτό να συμβεί.

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Για τις λεπτομέρειες του project του νέου γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM ο Τάκης Δούλας, υπεύθυνος για το συγκεκριμένο έργο.

Για τη σημασία έκδοσης του προεδρικού διατάγματος: "Όλα δείχνουν πως θα το έχουμε στα χέρια μας μέχρι το τέλος του 2021. Και η ύπαρξη προεδρικού διατάγματος είναι το πλέον σημαντικό. Δεν μιλάμε για άδεια έναρξης εργασιών. Μιλάμε για ένα έγγραφο που είναι αδιάβλητο. Δεν μπορεί να προσβληθεί και αυτό λόγω των διαδικασιών που ακολουθούνται μέχρι την έκδοσή του".

Για το αν είναι εφικτό να τελειώσει το έργο μέχρι το 2026: "Σε θεωρητική ερώτηση μπορώ να δώσω μόνο θεωρητική απάντηση. Αν η μελέτη που θα γίνει, πάρει έξι μήνες και οι εργασίες ξεκινήσουν στο τρίτο τρίμηνο του, τότε ναι, μπορεί να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον δρόμο για το νέο γήπεδο".

Για το να μπορεί να ειπωθεί κάτι αναφορικά με χωρητικότητα και άλλες λεπτομέρειες: "Δεν έχει ξεκινήσει η μελέτη. Σκέψεις και προθέσεις υπάρχουν, αλλά όλα είναι θεωρητικά".

Για το αν υπάρχει καθυστέρηση στο αρχικό χρονοδιάγραμμα: "Αν σκεφτεί κανείς πως οι κινήσεις ξεκίνησαν προ κορωνοϊού, έχουμε πάει πολύ καλά σε θέμα χρονοδιαγράμματος. Κάποιες φορές κολλήσαμε, αλλά κάποιες φορές… τρέξαμε! Σε σχέση με τις αρχικές μας σκέψεις, είμαι πολύ καλά. Για Ελλάδα, έτσι; Ξέρουμε το τι εστί γραφειοκρατία και τον υπολογίσαμε και αυτόν τον παράγοντα", είπε για τo όραμα του ΠΑΟΚ για τη "Νέα Τούμπα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags