Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται ανατροπή δεδομένων για "τελειωμένο" από τον Ολυμπιακό - Πείστηκε ο Μαρτίνς;
| 2021-06-09 21:27:00

Έρχεται ανατροπή δεδομένων για "τελειωμένο" από τον Ολυμπιακό - Πείστηκε ο Μαρτίνς;

Sportdog Team
Έρχεται ανατροπή δεδομένων για "τελειωμένο" από τον Ολυμπιακό - Πείστηκε ο Μαρτίνς;

Μπορεί για αρκετό καιρό οι πάντες από τους "ερυθρόλευκους" να ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τελειώσει από τον Πειραιά, όμως δημοσιεύματα από το εξωτερικό, όσο και αυτά που λέει ο ατζέντης του, φέρνουν πλήρη ανατροπή δεδομένων στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να αναφέρουν ότι το θέμα του Πορτογάλου έχει τελειώσει για την ομάδα, όμως ο ατζέντης του έχει άλλη άποψη, μιας και όπως είπε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας περιμένει την πρότασή τους για τον παίκτη του.

Συγκεκριμένα το ed.nl τονίζει ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν δύο επιθετικούς με τον παίκτη της Αϊντχόφεν να παραμένει στη λίστα τους. Ο ατζέντης του, Κατιό Μπαλντέ, μάλιστα τονίζει ότι υπάρχει διορία μέχρι τις 30 Ιουνίου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς. Παρόλα αυτά η εκτίμηση του είναι πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω του ύψους του ποσού, που πρέπει οι πρωταθλητές να καταβάλουν.

"Η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων το καλοκαίρι του 2020 ορίστηκε στα 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ο Μπρούμα δεν έπεισε με την απόδοση του ότι αξίζει αυτά τα χρήματα.

Πάντως, με βάση τα λεγόμενα του ατζέντη του Μπρούμα, το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και ίσως ο πελάτης του να παραμείνει στον Πειραιά", αναφέρει το δημοσίευμα που εμπλέκει την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags