Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αχιλλέας Μπέος: Έλληνας η μεγάλη… καψούρα του Μαρινάκη - "Χουνέρι" από τον Μπέο - "Χρυσό" deal με τον Κούγια
| 2021-06-10 05:16:00

Έλληνας η μεγάλη… καψούρα του Μαρινάκη - "Χουνέρι" από Μπέο - "Χρυσό" deal με τον Κούγια

του Παναγιώτη Νικολάου
Έλληνας η μεγάλη… καψούρα του Μαρινάκη - "Χουνέρι" από Μπέο - "Χρυσό" deal με τον Κούγια

Ποιος παίκτης "χάθηκε" για τον Ολυμπιακό και η νέα μεταγραφή. Ποιον διεθνή άσο ήθελαν οι Πειραιώτες και γιατί δεν κατάφεραν να τον πάρουν; Πώς... βγήκε κερδισμένος ο Αλέξης Κούγιας και η συμφωνία που κλείνει άμεσα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με πάρα πολλά χρήματα.

Ολυμπιακός - Αχιλλέας Μπέος: Τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει πως όποιον παίκτη έχουν στη λίστα τους από την ελληνική αγορά, μπορούν να τον αποκτήσουν. Αυτό, όμως, ισχύει για όλους; Γιατί πλέον υπάρχουν κάποιες ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορεί κάποιος να μην τις λαμβάνει υπόψή του.

Για παράδειγμα οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πινακά, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η τιμή του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Άσχετα αν ισχύει και σε ποιον βαθμό αυτό το ποσό, δεδομένα η καλή επαφή που έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού με τον Αλέξη Κούγια και την ΑΕΛ βοήθησε για να προχωρήσει το θέμα.

Μόνο που καλά πληροφορίες πηγές τού sportdog αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δεν είχαν τον Πινακά ως Νο1 επιθυμία από τη Σούπερ Λιγκ, αλλά τον Δουβίκα! Δεν ήταν δυνατόν, όμως, να τον αποκτήσουν, καθώς η σχέση του Ολυμπιακού με τον Αχιλλέα Μπέο δεν είναι καθόλου καλή.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι ακόμα κι αν Δουβίκας δεν είχε αποχωρήσει από τον Βόλο για την Ουτρέχτη, ο πιθανότερος προορισμός του θα ήταν ο ΠΑΟΚ ή ο Μπέος θα ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό!

Μιλάμε για κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες, που προκύπτουν από τις ανθρώπινες σχέσεις και την αντιπαράθεση προσωπικοτήτων, αλλά φτάνουν να επηρεάζουν ακόμα και τη μεταγραφή τού καλύτερου ίσως ταλέντου στην ηλικία του στην ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα και παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή... ρεκόρ για Μανωλά - Συμφώνησαν Μαρινάκης και Μαρτίνς - Έτσι γυρίζει φέτος στο Λιμάνι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags