Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για... τρία μπαμ η ΑΕΚ - Τρελά λεφτά ο Μελισσανίδης - Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς
| 2021-06-10 05:16:00

Πάει για... τρία μπαμ η ΑΕΚ - Τρελά λεφτά ο Μελισσανίδης - Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς

Sportdog Team
Πάει για... τρία μπαμ η ΑΕΚ - Τρελά λεφτά ο Μελισσανίδης - Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς

Φουλάρει η Ένωση για να κλείσει τρεις μεταγραφές, ίσως και εντός της εβδομάδας. Τα ονόματα είναι από το... πάνω ράφι και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

ΑΕΚ: Σε τριπλό μεταγραφικό ταμπλό κινείται τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ, που παλεύει να κλείσει τόσο τους Ολιβιέ Εντσάμ και Γιώργο Τζαβέλλα όσο και τον Σέρχιο Αραούχο.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, υπάρχει μεγάλη πίστη για happy end και στις τρεις υποθέσεις, ωστόσο δεν εξαρτώνται όλα από αυτούς.

Για ολοκληρώσει η Ένωση τη βόμβα Εντσάμ πρέπει να περιμένει να απελευθερωθεί ο παίκτης από τη δέσμευση της Σέλτικ, ενώ και στην υπόθεση του "Τσίνο" περιμένει την Λας Πάλμας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίκτες φαίνεται πως έχουν ήδη πει το "ναι" και περιμένουν να μπουν στο αεροπλάνο.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλά πάει και η έτερη μεταγραφική υπόθεση, αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα, που σαφώς μπορει να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα έτσι ώστε να αποκτηθεί από την Αλάνιασπορ όπου είναι βασικός και αναντικατάστασος απο την μέρα που πήγε. Ο διεθνής Έλληνας αριστεροπόδαρος αμυντικός, έχει ψηθεί για την επιστροφή στην Ελλάδα και την προοπτική της ΑΕΚ, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Τέλος, εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα και με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Ένωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος που φεύγει ο Γιώργος Αθανασιάδης, που αναμένεται να παραχωρηθεί με δανεισμό στην Πρωταθλήτρια Μολδαβίας Τίρασπολ με στόχο βεβαίως ο 28χρονος γκολκίπερ να βρει χώρο και χρόνο και να έχει παιχνίδια στα πόδια του τη νέα σεζόν που έρχεται. Η ΑΕΚ ειναι κοντά σε συμφωνία με τους Μολδαβούς, ο παίκτης θέλει όποτε θεωρείται θέμα χρόνου η οριστική ανακοίνωση του δανεισμού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags