Facebook Pixel «Να συνεχίσουμε νικηφόρα»
| 2011-11-20 00:50:00

«Να συνεχίσουμε νικηφόρα»

«Να συνεχίσουμε νικηφόρα»

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Παντελής Καφές μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα, καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια για τους “κιτρινόμαυρους”.
 


«Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είδαμε ότι ακολουθεί μια σειρά παιχνιδιών και θέλαμε να ξεκινήσει νικηφόρα σήμερα και να συνεχιστεί. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε νωρίς γκολ, αλλά στη συνέχεια δεν είχαμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο καλά, σημειώσαμε και δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Για το κακό διάστημα της ΑΕΚ υποστήριξε: «Κάναμε πάλι εύκολα λάθη πάλι, όπως στη φάση που δικό μας λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα έβγαλε παίκτη του Αστέρα σε θέση βολής. Ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Αυτό ξύπνησε τον αντίπαλο και έβαλε εμάς σε υποδεέστερη θέση».

Τέλος, για το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, σημείωσε: «Δεν μας φοβίζει που είναι το πρώτο παιχνίδι του αντιπάλου. Το ίδιο θα γινόταν και στην πρεμιέρα. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα, να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πάρουμε τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags