Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ξεκινάει η εποχή Γιοβάνοβιτς - Αξιολογεί το ρόστερ - Για πόσο θα υπογράψει
| 2021-06-12 12:31:00

Ξεκινάει η εποχή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Αξιολογεί το ρόστερ - Για πόσο θα υπογράψει

Sportdog Team
Ξεκινάει η εποχή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Αξιολογεί το ρόστερ - Για πόσο θα υπογράψει

Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πιάσει ήδη δουλειά στο Τριφύλλι, ωστόσο η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχει γίνει ακόμα, κάτι που αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες  στην Ελλάδα και έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια στους Πράσινους.

Αξιολογώντας περαιτέρω το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, για το οποίο είχε σαφή εικόνα πριν καν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του συλλόγου, καλείται να κάνει τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας.

Επισήμως η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει προσεχώς και θα σφραγιστεί η συμφωνία. Αυτό που μένει να φανεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο το ενδεχόμενο να είναι μονοετές, όπως ανέφερε και ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags