Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Αυτός ο κίπερ σε πρώτο πλάνο - Ξανά Κασάμι, νο1 εξτρέμ ο...
| 2021-06-12 15:01:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Αυτός ο κίπερ σε πρώτο πλάνο - Ξανά Κασάμι, νο1 εξτρέμ ο...

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - Αυτός ο κίπερ σε πρώτο πλάνο - Ξανά Κασάμι, νο1 εξτρέμ ο...

Ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας ανέλυσε τα μεταγραφικά της ομάδας, αναφέρθηκε στα διάφορα ονόματα που ακούγονται όπως αυτό του Παϊτίμ Κασάμι, ενώ έκανε και ειδική μνεία στην πιθανή επιστροφή του Κώστα Μανωλά.

Ολυμπιακός: Σε ώρες κρίσιμων συζητήσεων σε τρία σοβαρά μέτωπα, του εξτρέμ, του τερματοφύλακα και του κεντρικού χαφ, φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία να δει τι θα κάνει με τον Σα, που το πιο πιθανό είναι να γίνει η μεταγραφή του στη Γουλβς, και με τον Μαντί Καμαρά, καθώς η Νάπολι δείχνει διατεθειμένη να δώσει 15 εκατ. ευρώ που είναι μία καλή αρχή για να γίνει η μεταγραφή», τόνισε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο τον Φαμπιάνο. Για τον άξονα έχει επιστρέψει το όνομα του Κασάμι, ο οποίος σε αρκετές προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και τον Γενάρη, είχε συζητήσει με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει. Για διάφορους λόγους, δεν είχε προχωρήσει. Ίσως τώρα το πράγμα να είναι διαφορετικό. Φαίνεται πως υπάρχει πιο έντονη κινητικότητα. Έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Βασιλεία.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε αυτά τα τρία μέτωπα και για το θέμα του εξτρέμ, εκείνος που προσπαθεί να πάρει είναι ο Ονιεκούρου. Έχει ζητήσει επίσημα από τη Μονακό τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή. Προτεραιότητα είναι ο δανεισμός για να μειωθεί το όποιο ρίσκο. Δεν υπάρχει αντίδραση από Μονακό, ώστε να συζητήσει με τον Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός έχει ως πρώτο μέλημα να μείνει στην Κωνσταντινούπολη, αφού έχει βολευτεί, όμως δεν υπάρχει κάτι από τις μεγάλες ομάδες της χώρας και την Μπασάκ. Περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Μονακό και μετά ο Ονιεκούρου.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μανωλά, δεν θα πρέπει να θεωρούμε απίθανη μία επιστροφή του Μανωλά αυτό το καλοκαίρι, γνωρίζοντας πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρξε χθες ένα δημοσίευμα στην Ιταλία, σύμφωνα με το οποίο ο Μανωλάς θέλει να επιστρέψει στον ΟΣΦΠ και υπήρξαν συζητήσεις για αυτό. Σήμερα η Tuttosport γράφει για Μαντί Καμαρά και Νάπολι, αναφέροντας ότι μπορεί να εμπλακεί και ο Μανωλάς στο όλο σκηνικό και να μην δώσει 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Καμαρά. Το δημοσίευμα τονίζει ότι αγγίζει τα όρια του αδύνατου το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Είναι μία φήμη που μπορεί να τροφοδοτηθεί από το γεγονός πως ο Ραϊόλα πήγε τον Μανωλά στην Νάπολι και ο Ραϊόλα παζαρεύει τον Καμαρά στην ιταλική ομάδα. Τα νούμερα αυτή τη στιγμή είναι αποτρεπτικά, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags