Facebook Pixel Σοκ στον ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε τοπ παίκτης - "Ένιωσα ότι με αγαπούν στην Τούμπα, αλλά..."
| 2021-06-12 19:10:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε τοπ παίκτης - "Ένιωσα ότι με αγαπούν στην Τούμπα, αλλά..."

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟΚ - Αποχαιρέτησε τοπ παίκτης - "Ένιωσα ότι με αγαπούν στην Τούμπα, αλλά..."

Παγωμάρα στον Δικέφαλο του Βορρά μετά από την αποκάλυψη που έκανε ένας από τους βασικούς πυλώνες του Κυπέλλου που κατέκτησε ο ομάδα, καθώς ανέφερε ότι θα αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι έλαβε πραγματική αγάπη από τον κόσμο του συλλόγου

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Ακριβώς αντίθετα σε ότι έλεγαν μέχρι την Παρασκευή (11/6) οι Τσέχοι ήταν όσα αποκάλυψε ο υψηλόσωμος επιθετικός. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι "Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία". Μάλιστα όταν τον ρώτησαν αν αυτό θα γίνει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πάργας τόνισε "Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια".

Ο διεθνής επιθετικός μάλιστα ανέφερε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον ίδιο, για αυτό και προσπάθησε να παραμείνει με κάθε τρόπο στην Θεσσαλονίκη. "Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο...", είπε για τον ΠΑΟΚ ο Μίκαελ Κρμέντσικ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags