Facebook Pixel Euro 2020: Απίθανα σκηνικά! Ολλανδοί και Άγγλοι δίνουν οδηγίες στους προπονητές με... αεροπλάνο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-12 20:42:00

Απίθανα σκηνικά! Ολλανδοί και Άγγλοι δίνουν οδηγίες στους προπονητές με... αεροπλάνο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανα σκηνικά! Ολλανδοί και Άγγλοι δίνουν οδηγίες στους προπονητές με... αεροπλάνο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο περνάνε τα χρόνια φαίνεται ότι οι φίλαθλοι βρίσκουν όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους για να εμπλέκονται στην τακτική που επιλέγει ο προπονητής των ομάδων τους, όμως αυτό που έκαναν οι "Οράνιε" και οι φίλοι των "Τριών Λιονταριών" ξεπερνάει κάθε φαντασία

Euro 2020: Κανείς φίλαθλος που η εθνική του ομάδα αγωνίζεται στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν μπορεί να περιμένει την... πρεμιέρα, όμως οι Άγγλοι το πήγαν πολύ... μακριά. Πιο συγκεκριμένα κάποιοι νοίκιασαν ένα αεροπλάνο και πετώντας πάνω από το προπονητικό κέντρο των "Τριών Λιονταριών" έστειλαν τις... συμβουλές τους μέσω banner στον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/6) με την Κροατία. συγκεκριμένα το πανό που είχαν έγραφε "όλα τα γκολ της Κροατίας έρχονται από την αριστερή πτέρυγα" και φυσικά το scouting που είχαν κάνει ήταν σωστό μιας και τα 9 από τα 17 τέρματα των Βαλκάνιων προήλθαν από εκεί.

Την ίδια στιγμή στο Άμστερνταμ οι Ολλανδοί είδαν ένα παρόμοιο σκηνικό, με τους Οράνιε να γράφουν "Ντε Μπούρ παίξε 4-3-3". Όταν ρώτησαν τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας για αυτό, φάνηκε πλήρως... ανεπηρέαστος λέγοντας: "Νοίκιασα κι εγώ ένα αεροπλανάκι που λέει "ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά το σύστημα θα μείνει 5-3-2".

Δείτε τις απίθανες σκηνές πριν τους αγώνες του Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags