Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξέλιξη που βολεύει τον ΠΑΟ - Ζήτησε να φύγει "στόχος" του Γιοβάνοβιτς - Στο 1,5 "μύριο" το κόστος!
| 2021-06-14 08:51:00

Εξέλιξη που βολεύει τον ΠΑΟ - Ζήτησε να φύγει "στόχος" του Γιοβάνοβιτς - Στο 1,5 "μύριο" το κόστος!

Sportdog Team
Εξέλιξη που βολεύει τον ΠΑΟ - Ζήτησε να φύγει "στόχος" του Γιοβάνοβιτς - Στο 1,5 "μύριο" το κόστος!

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, όμως θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την ομάδα του για να υπάρξει συζήτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής στους Πράσινους.

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Live Sport", ο "στόχος" του Τριφυλλιού, Αλί Μοχάμεντ, ζήτησε από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την αποδέσμευσή του, εξαιτίας της κόντρας που έχει με τους οπαδούς, αλλά και γιατί θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει μεταγραφή. 

Πάντως, ο Τύπος του Ισραήλ ανέφερε τις τελευταίες ημέρες ότι η Μπεϊτάρ κοστολογεί με 1,5 εκατ. ευρώ τον κεντρικό χαφ από τον Νίγηρα και δεν θα πει έτσι απλά το "ναι" στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα.

Μάλιστα και ο Παναθηναϊκός φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το ποσό για να τον αποκτήσει, ωστόσο περιμένει τις εξελίξεις, παρότι γίνεται λόγος πως η Μπεϊτάρ δεν θα τον αφήσει ελεύθερο και θα ζητήσει από τους μάνατζέρ του να φέρουν πρόταση για τον πελάτη τους. 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags