Facebook Pixel Γιώργος Λιάνης - Εθνική Ελλάδας: Γ. Λιάννης: "Από το θαύμα στο δράμα η Ελλάδα" - Αποκάλυψη για το πριμ του 2004 και την... ΑΕΚ! (Vid)
| 2021-06-14 12:53:00

Γ. Λιάνης: "Από το θαύμα στο δράμα η Ελλάδα" - Αποκάλυψη για το πριμ του 2004 και την... ΑΕΚ (Vid)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Γ. Λιάνης: "Από το θαύμα στο δράμα η Ελλάδα" - Αποκάλυψη για το πριμ του 2004 και την... ΑΕΚ (Vid)

Τι είχαν κερδίσει οι διεθνείς με δική του πρόταση και πόσα άλλαξαν τα καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την κατάκτηση του Euro; Η τρομερή ιστορία για την ποδοσφαιρική του καριέρα και ο λόγος που δεν πήγε στην Ένωση.
 

Γιώργος Λιάνης - Εθνική Ελλάδας: Συνέντευξη του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού στο Sportdog με αφορμή το Euro 2020.

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού τις περιόδους 1993-1996 και 2002-2004 μίλησε για τη στένη σχέση του με το ποδόσφαιρο, από τα πρώτα βήματα στον Ερμή Αμυνταίου στον Ηρακλή και από εκεί στη δημοσιογραφία και την πολιτική. Μάλιστα, όπως ανέφερε κατέχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ που το επιβεβαιώνει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

"Θέλω να ξαναγίνω ποδοσφαιριστής", λέει χωρίς φόβο και πάθος μετά από μεγάλη καριέρα στον στίβο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής. Αυτό όμως που προκαλεί ενδιαφέρον είναι η ιστορία για το πως ναυάγησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ! Ο λόγος που δεν ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα είναι απίστευτος. Παράλληλα ξετύλιξε το κουβάρι της δικής του συμβολής στην επιτυχία του Euro το 2004 και εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία της Εθνικής από τη φετινή διοργάνωση. Έδωσε όμως μία ισχυρότατη νότα αισιοδοξίας. Την προκάλεσε άλλωστε η εμφάνιση της Ελλάδας με Βέλγιο (1-1) και Νορβηγία (2-1).

«Αν συνεχίσει έτσι η Εθνική θα πάει στο Κατάρ», λέει με σιγουριά. Στο τέλος της απολαυστικής συνέντευξης που παραχώρησε αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο του με τίτλο «Συνομιλώντας με τον 21ο αιώνα», το οποίο κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ινφογνώμων». Είναι μία συζήτηση με 40 επιλιγμένες συνέντευξεις με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα σε όλους τους χώρους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags