Facebook Pixel Sportdog.gr | Με ελληνικό άρωμα ο τελικός του Euro 2020
| 2021-06-14 13:14:00

Με ελληνικό άρωμα ο τελικός του Euro 2020

Του Ηλία Λιβάνιου
Με ελληνικό άρωμα ο τελικός του Euro 2020

Ποια είναι η γυναίκα που θα βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ», όπου θα διεξαχθεί μεταξύ άλλων και ο τελικός της διοργάνωσης.
 

H διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΠΟ, Μυρσίνη Ψαρροπούλου ορίστηκε ως η UEFA Match Delegate του EURO 2020 στο «Γουέμπλεϊ», όπου θα διεξαχθεί μεταξύ άλλων και ο τελικός της διοργάνωσης.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει:

Με χαρά και υπερηφάνεια η Ε.Π.Ο. ανακοινώνει τον ορισμό της κ. Μυρσίνης Ψαρροπούλου ως UEFA Match Delegate του EURO 2020 στο Wembley Stadium, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της κορυφαίας εθνικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η κ. Ψαρροπούλου εργάζεται στην Ε.Π.Ο. για περισσότερο από 20 έτη και είναι διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού. Ως UEFA Match Delegate απασχολείται από το 2013 και το 2019, οπότε της ανατέθηκαν καθήκοντα μέντορα για Match Delegates, είχε τον ίδιο ρόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων και συγκεκριμένα στον τελικό Ισπανία-Γερμανία (2-1) στο Stadio Friuli του Ούντινε.


Στο Λονδίνο θα φιλοξενηθούν συνολικά 8 αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2020. Εκτός του παιχνιδιού Αγγλία-Κροατία, το οποίο ήδη διεξήχθη, στο Wembley είναι προγραμματισμένοι οι εξής αγώνες:

18 Ιουνίου: Αγγλία-Σκοτία
22 Ιουνίου: Τσεχία-Αγγλία
26 Ιουνίου: Αγώνας της Φάσης των «16»
29 Ιουνίου: Αγώνας της Φάσης των «16»
6 Ιουλίου: Ημιτελικός
7 Ιουλίου: Ημιτελικός
11 Ιουλίου: Τελικός

Η Ε.Π.Ο. εύχεται στην κ. Ψαρροπούλου καλή επιτυχία και ευχαριστεί τους διεθνείς ποδοσφαιρικούς φορείς για την έμπρακτη εμπιστοσύνη προς τα στελέχη της Ομοσπονδίας, τα οποία διαθέτουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και τεχνογνωσίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags