Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Ολυμπιακός: "Μπάσιμο" για Τσιμίκα - "Πιέζουν" τη Λίβερπουλ για τον Έλληνα άσο - Τι "παίζει" με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-06-14 13:29:00

"Μπάσιμο" για Τσιμίκα - "Πιέζουν" τη Λίβερπουλ για τον Έλληνα άσο - Τι "παίζει" με Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Μπάσιμο" για Τσιμίκα - "Πιέζουν" τη Λίβερπουλ για τον Έλληνα άσο - Τι "παίζει" με Ολυμπιακό

Ο Κλοπ αποφασίζει για το μέλλον του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να... κολλήσει στην Αγγλία. Ήδη υπάρχουν προτάσεις, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τις λιγότερες πιθανότητες.
 

Κώστας Τσιμίκας - Ολυμπιακός: Μετά τη Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε κινείται για την απόκτηση, δανεικού για ένα χρόνο, του Κώστα Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η «Φενέρ» θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι τον 24χρονο Ελληνα διεθνή αμυντικό, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τσιμίκας, που μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ με 11 εκατ. λίρες, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών αλλά και μόλυνσης με covid-19, που δεν του επέτρεψαν να έχει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, έχοντας παίξει συνολικά 135 λεπτά στο Premier League και το Champions League, με 130 από αυτά να ήρθαν στην Ευρώπη και πέντε στην εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Για τον Ελληνα ακραίο αμυντικό έχουν ενδιαφερθεί επίσης Γαλατασαράι, Μαρσέιγ και Λιόν, ενώ παρά τα δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό, από την Αγγλί το... βλέπουν δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags