Facebook Pixel Κρίστιαν Έρικσεν - Euro 2020: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Σμάιχελ: "Η γυναίκα του Έρικσεν πίστεψε ότι ήταν νεκρός"
| 2021-06-14 15:00:00

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Σμάιχελ: "Η γυναίκα του Έρικσεν πίστεψε ότι ήταν νεκρός"

Sportdog Team
Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Σμάιχελ: "Η γυναίκα του Έρικσεν πίστεψε ότι ήταν νεκρός"

Σε νέες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως έζησε η γυναίκα του Κρίστιαν Έρικσεν τα δραματικά λεπτά μετά την κατάρρευσή του στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία, προέβη ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Πέτερ Σμάιχελ.

Κρίστιαν Έρικσεν - Euro 2020: «Ήταν οι δυο πιο σοκαριστικές ώρες της ζωής μου» είπε ο Σμάιχελ μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Ο παλαίμαχος Δανός άσος ήταν στο «Χάμπτεν Παρκ» το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ μίλησε και με τον γιο του Κάσπερ, ο οποίος αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν με την σύντροφο του Κρίστιαν Έρικσεν, την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

«Η Σαμπρίνα πίστεψε ότι ο άντρας της είχε πεθάνει. Το σημείο στο οποίο κατέρρευσε ο Έρικσεν ήταν προς την πλευρά που κάθονταν οι οικογένειες των παικτών. Γι' αυτό και η Σαμπρίνα βρέθηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο» ήταν τα λόγια του Πέτερ Σμάιχελ. 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags