Facebook Pixel Επίσημο! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντοναρούμα!
| 2021-06-14 22:17:00

Επίσημο! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντοναρούμα!

Sportdog Team
Επίσημο! Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντοναρούμα!

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να ακουγόντουσαν πολλά σενάρια για την επόμενη ομάδα του Ιταλού τερματοφύλακα, όμως την Δευτέρα (14/6) είναι πλέον επίσημος ο νέος προορισμός του νεαρού, κάτι που θα του δώσει αρκετά χρήματα, αλλά σίγουρα και ευκαιρίες να διεκδικήσει τρόπαια

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα - Παρί Σεντ Ζερμέν: Στο Παρίσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιταλός τερματοφύλακας, μιας και συμφώνησε για 5 χρόνια συμβόλαιο την Δευτέρα (14/6). Υπενθυμίζουμε ότι η μετακίνησή του ακουγόταν πολύ καιρό τώρα, μιας και δεν είχε συμφωνήσει με την Μίλαν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και εδώ και αρκετό καιρό ήταν ελεύθερος να μιλήσει με οποιονδήποτε σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή ο Ιταλός βρίσκεται στην αποστολή της Squadra Azzurra, κάτι που σημαίνει ότι τα ιατρικά στο Παρίσι θα τα περάσει μετά την Τετάρτη (16/6) και τον αγώνα της Εθνικής του με την Ελβετία για την δεύτερη αγωνιστική στο Α' Όμιλο. Ο νέος παίκτης της Παρί Σεντ Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, έκανε ντεμπούτο στην Serie A το 2015, σε ηλικία 16 ετών, ενώ είχε 251 συμμετοχές με τους Ροσονέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags