Facebook Pixel Τέλος και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού - Τον ανακοίνωσε ομάδα του εξωτερικού
| 2021-06-14 19:57:00

Τέλος και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού - Τον ανακοίνωσε ομάδα του εξωτερικού

Sportdog Team
Τέλος και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού - Τον ανακοίνωσε ομάδα του εξωτερικού

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να ήταν πολλές οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων, όμως την Δευτέρα (14/6) όλη αυτή η... φημολογία έγινε πράξη και επίσημα, μιας και ομάδα του εξωτερικού τον ανακοίνωσε

Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Παίκτης της Μαλίν και επίσημα είναι ο Βέλγος επιθετικός καθώς την Δευτέρα (14/6) ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. Ο νεαρός, πρώην παίκτης των Ερυθρολεύκων, υπέγραψε με το σύλλογο συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, με προοπτική ανανέωσης και για πέμπτο, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε ότι έκανε τη σωστή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.

"Ένιωσα ότι ήταν ο καιρός να γυρίσω στο Βέλγιο. Αυτό ήταν το σωστό βήμα για μένα, στο κατάλληλο τάιμινγκ. Ήταν η σωστή επιλογή σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο. Για μένα, η Μαλίν είναι το ιδανικό κλαμπ για να παίξω στο Βέλγιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς Μαλίν μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τομ Καλούβ, κάνοντας μια ανασκόπηση της καριέρας του Βέλγου. 
"Δουλεύαμε για δύο χρόνια για να φέρουμε εδώ αυτό τον παίκτη. Ο Ούγκο είναι ενεργητικός και δίνει βάθος στο αγωνιστικό στυλ μας, αλλά επίσης είναι δυνατός και ικανός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Με την αίσθηση του γκολ που έχει, μπορεί να γίνει σημαντική μονάδα για την ομάδα μας", είπε για τον πρώην επιθετικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ούγκο Κάιπερς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags