Facebook Pixel Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Ξέσπασμα Λεβαντόφσκι με αφορμή τον Έρικσεν - "Κάποιοι ξεχνάνε ότι..."
| 2021-06-14 23:39:00

Ξέσπασμα Λεβαντόφσκι με αφορμή τον Έρικσεν - "Κάποιοι ξεχνάνε ότι..."

Sportdog Team
Ξέσπασμα Λεβαντόφσκι με αφορμή τον Έρικσεν - "Κάποιοι ξεχνάνε ότι..."

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του, για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών που έχει αποτέλεσμα περιστατικά όπως αυτά του Δανού άσου, ο σούπερ σταρ της Πολωνίας και της Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας ότι κάποιοι ξεχνάνε ότι είναι άνθρωποι και όχι μηχανές

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Για το περιστατικό της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν, το Σάββατο (12/6) κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, μίλησε ο Πολωνός επιθετικός. Συγκεκριμένα σε πολύ έντονο ύφος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές, ενώ τόνισε ότι οι πολλές αναμετρήσεις μπορούν να κάνουν τους φιλάθλους να βαρεθούν.

"Τόσοι πολλοί ξεχνούν ότι είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές. Δεν γίνεται να παίζουμε κάθε μέρα στο ανώτερο επίπεδο απόδοσης. Αυτό θα είναι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο και τους νέους παίκτες, να μείνουν στο peak τους για πολλά χρόνια, διότι στην επόμενη διετία θα έχουμε τόσα πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Ακόμη και για τους οπαδούς, πιστεύω ότι με τόσα πολλά παιχνίδια θα βαριούνται πιο εύκολα, διότι αν περιμένεις για έναν αγώνα περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη προσδοκία, το συναίσθημα της ανυπομονησίας. Θα υποβαθμιστεί η ποιότητα. Είναι αδύνατον να διατηρηθείς στο τοπ επίπεδο για τόσα πολλά παιχνίδια", είπε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags