Facebook Pixel Euro 2020: Έξαλλοι στη Βόρεια Μακεδονία - "Χαμός" με αυτό που ζητούν από UEFA
| 2021-06-14 22:31:00

Έξαλλοι στη Β. Μακεδονία - "Τραβούν το σχοινί" στα άκρα - "Χαμός" με αυτό που ζητούν από UEFA (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλοι στη Β. Μακεδονία - "Τραβούν το σχοινί" στα άκρα - "Χαμός" με αυτό που ζητούν από UEFA (Vid)

Το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία είναι πλούσιο, αφού οι Σκοπιανοί παρουσιάζονται ιδιαιτέρως ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του Αρναούτοβιτς.

Euro 2020: Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία, καθώς έβρισε χυδαία τον Εζγκιάν Αλιόσκι.

Ο Αυστριακός επιθετικός πανηγύρισε προκλητικά γκολ που πέτυχε και φέρεται να είπε "Γ...ω τη μάνα σου την Αλβανίδα" μεταξύ άλλων στον Αλιόσκι.

Η Ομοσπονδία της Βορείου Μακεδονίας πέρασε στην αντεπίθεση και με επίσημη καταγγελία που έκανε, ζητά την τιμωρία του Αρναούτοβιτς από την UEFA.

«H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βορείου Μακεδονίας καταδικάζει απερίφραστα το εθνικιστικό ξέσπασμα του Αυστριακού διεθνή Μάρκο Αρναούτοβιτς, μετά από ένα γκολ που πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο είχε σαν στόχο τον Βορειο Μακεδόνα διεθνή Έζγκιαν Αλιόσκι. Την ίδια στιγμή σας ενημερώνουμε ότι έχουμε στείλει επίσημη επιστολή στην UEFA, ζητώντας την πιο βαριά ποινή για τον Αυστριακό διεθνή Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Ως εθνική ομοσπονδία είμαστε πάντα ενάντια στον εθνικισμό, τις διακρίσεις και κάθε είδους μορφή προσβολών και ξεσπασμάτων, τα οποία αντιτίθενται στο πνεύμα του ποδοσφαίρου και τις αξίες, που όλοι υποστηρίζουμε.

Θα υπερασπιζόμαστε πάντα και θα μαχόμαστε πάντα για την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα των παικτών της Εθνικής οπουδήποτε κι αν αγωνίζονται», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags