Facebook Pixel Ολυμπιακός - Δημήτρης Πινακάς: Τρελή ανατροπή για Πινακά - Έτσι "κλείνει" στον Ολυμπιακό - Εκεί θα παίζει του χρόνου!
| 2021-06-15 11:03:00

Τρελή ανατροπή για Πινακά - Έτσι "κλείνει" στον Ολυμπιακό - Εκεί θα παίζει του χρόνου!

Sportdog Team
Τρελή ανατροπή για Πινακά - Έτσι "κλείνει" στον Ολυμπιακό - Εκεί θα παίζει του χρόνου!

Ο Δημήτρης Πινακάς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους, με την ΑΕΛ να εξασφαλίζει ένα σημαντικό ποσό από την μεταγραφή του, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.

Ολυμπιακός - Δημήτρης Πινακάς: Στους πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο άσος της ΑΕΛ, σύμφωνα με τον "ερυθρόλευκο" Τύπο.

Όπως αναφέρεται, γερμανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να δώσει 2 εκατ. ευρώ, όμως οι Βυσσινί δεν έχουν επίσημη προσφορά στα χέρια τους και η διορία για καλύτερη πρόταση από αυτή του Ολυμπιακού εκπνέει σήμερα (15/6).

Έτσι, ο 19χρονος επιθετικός θα καταλήξει στους Πειραιώτες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα δώσουν 1,5 εκατ. ευρώ στη θεσσαλική ομάδα, η οποία θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Ο Δημήτρης Πινακάς θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και θα παραμείνει, ώστε να ενισχύσει την προσεχή σεζόν τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags