Facebook Pixel Μάρκο Αρναούτοβιτς - Euro 2020: "Βόμβα" από UEFA - Κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από το Euro για τις ύβρεις ο Αρναούτοβιτς! (vid)
| 2021-06-15 14:11:00

"Βόμβα" UEFA: Κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από το Euro για τις ύβρεις ο Αρναούτοβιτς! (vid)

Sportdog Team
"Βόμβα" UEFA: Κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από το Euro για τις ύβρεις ο Αρναούτοβιτς! (vid)

O επιθετικός της Αυστρίας αντιμετωπίζει βαριά "καμπάνα", που μπορεί να του στερήσει ακόμα και την συμμετοχή στο υπόλοιπο Euro.

Μάρκο Αρναούτοβιτς - Euro 2020: Ο άσος της Αυστρίας "έγραψε" το τελικό 3-1 στη νίκη της ομάδας του επί της Βόρειας Μακεδονίας, όμως κατά τον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε, η κάμερα τον "έπιασε" να βρίζει χυδαία την μητέρα του αντιπάλου του, Εζτζάν Αλιόσκι.

«Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα», φέρεται να είπε σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στη Σερβία, αν και από την πλευρά του ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, παραδέχθηκε ότι υπήρξαν ύβρεις, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρατσιστής.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι ρατσιστής. Έχω φίλους σχεδόν σε κάθε χώρα και είμαι υπέρ της διαφορετικότητας. Όσο με ξέρουν, το ξέρουν καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

Πάντως όπως αναφέρουν οι «Τimes», η UEFA θα εξετάσει το επεισόδιο μεταξύ Αρναούτοβιτς και Αλιόσκι και μάλιστα θα ορίσει πειθαρχικό επιθεωρητή για την διερεύνηση του Αυστριακού επιθετικού.

Αν αποδειχθεί ότι ο 32χρονος φορ επιτέθηκε ρατσιστικά στον Αλιόσκι, τότε δεν αποκλείεται η UEFA να τον αποβάλει από την διοργάνωση του Euro.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags