Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μπάχαλο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Επιστρέφει ιστορική ομάδα - Ποιοι σύλλογοι δεν θα... κατέβουν
| 2021-06-15 15:00:00

"Μπάχαλο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Επιστρέφει ιστορική ομάδα - Ποιοι σύλλογοι δεν θα... κατέβουν

Sportdog Team
"Μπάχαλο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Επιστρέφει ιστορική ομάδα - Ποιοι σύλλογοι δεν θα... κατέβουν

Ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως πολλές ομάδες δεν θα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Superleague 2 λόγω οικονομικών προβλημάτων.
 

Στον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αισιοδοξούν ότι θα ανέβουν στη Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης γιατί θεωρούν πολλές ομάδες δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις, δηλαδή το Μετοχικό Κεφάλαιο (350.000 ευρώ) και την Εγγυητική (150.000 ευρώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προοπτική που ανοίγει η αναδιάρθρωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την συγχώνευση SL2-FL μόνο κέρδος μπορεί να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον κόσμο να δει κάτι καλύτερο, που τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει όλο και πιο κάτω.

Η επιστολή του κ. Κούγια προς την Super League 2 είναι ένα χτύπημα κάτω από την μέση και αυτό θα φανεί στην πορεία, που θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ...Αυτή η κίνηση του κ.Κούγια αλλά και η επιμονή των ανθρώπων του Ηρακλή μας, που στοχεύουν βήμα βήμα για τα επαγγελματικά σαλόνια, ανοίγει ο δρόμος για την Super League 2.

Η μόνη λύση για να «σωθεί» το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αναδιάρθρωση αλλά με κριτήριο, ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και αγωνιστικά.

Ήδη οι υπεύθυνοι του Ηρακλή μας έρχονται σε συζητήσεις με νέους φιλόδοξους παράγοντες, όπου αγαπάνε την ομάδα. Θέλοντας να βοηθήσουν το νέο εγχείρημα του Ηρακλή. Ίσως κάποιοι να αναλάβουν και ηγετικά πόστα γιατί κακά τα ψέματα μόνο με πράξεις και μεγάλες αποφάσεις μπορεί να πετύχει.

Τα κριτήρια πάντως τώρα είναι πιο αυστηρά στα επαγγελματικά σαλόνια όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο και την εγγυητική. Είναι ένας βαθμός δυσκολίας και αρκετές ομάδες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Εμείς καλούμαστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, αλλά όταν υπάρχει στόχος, υπάρχει και σχεδιασμός. Θέλουμε να κάνουμε άνοιγμα και θα το κάνουμε γιατί μπορούμε. Να φέρουμε κοντά μας τον κόσμο και παράγοντες που πιστεύουν αυτήν την προσπάθεια.

Μετά και το τέλος των μπαράζ ανόδου θα έχουμε περισσότερες αποκαλύψεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την αναδιάρθρωση που παίρνει σάρκα και οστά...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags