Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζουν... μέλι για Τέιλορ - "Θα τρελαθεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ" - Σύγκριση με κορυφαίο παικταρά!
| 2021-06-15 22:08:00

Στάζουν... μέλι για Τέιλορ - "Θα τρελαθεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ" - Σύγκριση με κορυφαίο παικταρά!

Sportdog Team
Στάζουν... μέλι για Τέιλορ - "Θα τρελαθεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ" - Σύγκριση με κορυφαίο παικταρά!

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσει την πρώτη του φετινή μεταγραφική του κίνηση, με τον Βραζιλιάνο να είναι με το... ενάμισι πόδι στην Τούμπα και τα στοιχεία που έρχονται για τον αριστερό μπακ είναι άκρως ενθαρρυντικά, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο 

ΠΑΟΚ - Λούκας Τέιλορ: Στον Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Μπρούνο Ντουάρτε και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά, μιας τον ξέρει πολύ καλά αφού εκτός από πρώην συμπαίκτες στην ΦΚ Λβιβ είναι και φίλοι. Μάλιστα τόνισε ότι στην Ουκρανία θεωρείται "νέος Τάισον".

Για το αν γνωρίζει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ:

"Ναι το γνωρίζω, είδα τα δημοσιεύματα και μιλήσαμε με τον Λούκας, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον".

Για το αν είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ:

"Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Έλεγαν στην Ουκρανία ότι είναι ο νέος Τάισον, όπως ο παίκτης της Σαχτάρ. Έχουν τα ίδια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά".

Για το τι του είπε για τον ΠΑΟΚ:

"Μου είπε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Μου είπε ότι είναι καλή ομάδα. Έχει προοπτική για μια καλή εξέλιξη στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι μια ομάδα που είχε πολύ καλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω τον Λεο Μάτος, τον Λέο Ζαμπά, ξέρω ότι τώρα είναι στη Βάσκο Ντα Γκάμα".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αν του αρέσει του Τέιλορ να παίζει με πολύ κόσμο:

"Το γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ φανατικό κοινό. Το ξέρει και ο Τέιλορ και του αρέσει πολύ αυτό. Προέρχεται από μια ομάδα σαν την Παλμέιρας που έχει φανατικούς οπαδούς, όπως και ο ΠΑΟΚ. Είναι συνηθισμένος να παίζει σ’ αυτές τις συνθήκες και του αρέσει πολύ όπως σε κάθε παίκτη".

Για τον εαυτό του, τη Βιτόρια Γκιμαράες και το ενδεχόμενο να τεθεί αντίπαλος με τον Τέιλορ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Τα πηγαίνω πολύ καλά. Μπορεί να συμβεί να παίξουμε αντίπαλοι με τον Λούκας Τέιλορ, αν συμβεί θα είναι κάτι ιδιαίτερο", είπε για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λούκας Τέιλορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags